Προσωπικό

Γιώργος Αρβανίτης

Είναι απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μετεκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο του Cambridge. Έχει στο ενεργητικό του πολυάριθμες συμμετοχές σε Κτηνιατρικά Συνέδρια με ομιλίες, ανακοινώσεις και posters. Ειδικεύεται στη Διαγνωστική Ζώων Συντροφιάς με πολυετή εμπειρία, καθώς και στη Χειρουργική. Πραγματοποιεί τακτικά σεμινάρια επιμόρφωσης προς άλλους κτηνιάτρους στον τομέα της Ακτινολογίας και της Υπερηχοτομογραφίας.

Λήδα Μανωλέσσου

Αποφοίτησε το 2007 από την Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Teramo της Ιταλίας, με πτυχιακή διατριβή στον τομέα της Καρδιολογίας. Εργάστηκε στο τμήμα Παθολογίας και Διαγνωστικής Ζώων Συντροφιάς της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Teramo. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια και συνέδρια στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στην Καρδιολογία και στη Διαγνωστική Ζώων Συντροφιάς. Έχει μεγάλο πάθος για τα ζώα, ενώ τελευταία έχουν κερδίσει την καρδιά της τα κουνέλια!

Μαρία Ζουρίδη

Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλίας και κάτοχος Masters Degree στη διατροφή και δημόσια υγεία από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. Έχει συμμετάσχει σε ιδιωτικές κλινικές και σε προγράμματα περίθαλψης αδεσπότων ζώων και ασχολείται πρωτίστως με την Oρθοπεδική, τη Xειρουργική και την Oδοντιατρική των Ζώων Συντροφιάς.

Λυδία Μεντζικώφ

Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει μετεκπαιδευτεί στη Χειρουργική Μαλακών Μορίων στο European School for Advanced Veterinary Studies. Έχει υπάρξει επιστημονικός συνεργάτις στη Μονάδα Ζωικών Προτύπων του Κέντρου Κλινικής Χειρουργικής του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών. Από το 2013 εργάζεται ως κτηνίατρος σε ιδιωτικές κλινικές με αντικείμενο τη Χειρουργική Μαλακών Μορίων και την Εσωτερική Παθολογία των Ζώων Συντροφιάς.